Markedsføringspolitikken

Kære kunde

Accept af marketingmateriale

Ved at acceptere vores markedsføringspolitik giver du os tilladelse til at sende dig marketingmateriale i fremtiden. Vi vil bruge disse kommunikationskanaler til at holde dig opdateret om vores nyeste tilbud, produkter og tjenester. Hvis du på noget tidspunkt ikke længere ønsker at modtage denne type information, kan du nemt afmelde dig ved at følge instruktionerne nedenfor.

Vi vil altid respektere dit valg og din ret til privatliv. Hvis du har nogen spørgsmål om vores kommunikationsmetoder eller vores fortrolighedspolitik, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik.

Afmeld beskeder

Vi kender selv, hvor irriterende det kan være at få beskeder fra firmaer, som man ikke orker. Så hvis vi nogensinde keder dig med de ting, vi sender til dig, må du endelig bare få afmeldt skidtet. Alle mails og sms har et link til afmelding.

Afmelding af SMS-kommunikation

Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS-beskeder fra os, kan du afmelde tjenesten her. Du vil blive ført til en side, hvor du kan bekræfte din annullering. Efter bekræftelse stopper vi med at sende dig SMS-beskeder.

Afmelding af email-kommunikation

Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra os, kan du nemt afmelde dig ved at klikke på "Afmeld Email" linket, som du kan finde i bunden af hver e-mail, du modtager fra os. Når du har bekræftet din afmelding, stopper vi med at sende dig emails.

 

Kh Boom