Forside Den korte historie om Boom Butik

Den korte historie om Boom Butik

Kære kunde

Håber du har det godt.

Er så glad for at du har forvildet dig ind på vores lille side. Efterhånden er der ret mange, der af en eller anden grund ender herinde, så nu vil jeg endelig tage mig sammen til at skrive en hurtig tekst om, hvad det her er for en mærkelig forretning. Hvis nogen mod forventning skulle være interesseret i at oplyse sig om det.

Hvis du er den lidt mere visuelle type, der bedst kan lide magasiner med meget store billeder og ikke så forfærdelig meget tekst, så har jeg fundet nogle billeder frem og skrevet en lille note til hver. Så kan man også tygge sig igennem stoffet på den måde.

Men ellers tænker jeg bare at fortælle fra begyndelsen. Prøver ikke at være for lang i spyttet!

Det startede med at jeg kedede mig under den første coronalockdown og havde lyst til at lave lidt frisk business. Samtidig havde jeg så optur over Fruit of the Looms joggingtøj og gik i det hver dag. Pludselig fik jeg ideen til at bestille noget tøj hjem og sælge det på insta.

Instaen kaldte jeg for Fruit of the Boom, og det blev så senere til vores nuværende cute navn. Så kunne man ellers bare skrive en DM og lave en bestilling, og så cyklede jeg København rundt med tøjet. Jeg turde ikke at tage så meget for tøjet, så dengang var priserne faktisk ennndnu lavere end de er i dag.

En masse af mine venner støttede den lille forretning, og mange var også megasøde til at sende mig flotte billeder, som jeg kunne poste. Det hele var for hyggens skyld, håber jeg stadig man kan mærke, når man går ind på vores hjemmeside eller instaprofil, selvom det er blevet et rigtigt job.

Det var en virkelig hyggelig sommer, men efterhånden blev det også rimelig stress at have lager derhjemme og at skulle nå rundt med pakkerne efter skole og sådan noget. Så jeg fik lavet en hjemmeside og allieret mig med et firma, som kunne stå for at sende ordrerne afsted. Jeg fik også et par gode venner ansat.